SEO copywriting

Goede content is een van de drie belangrijkste factoren om hoger in Google te scoren. Door het schrijven van juiste teksten, met een correct gebruik van zoekwoorden, kan de online vindbaarheid snel toenemen. SEO copywriting is de laatste jaren daarom steeds belangrijker geworden. Teksten moeten goed leesbaar zijn, waardevolle informatie geven voor de bezoekers en geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Neem contact met ons op

  Naam:

  Bedrijfsnaam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Opmerkingen:

  Jouw gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen over onze dienstverlening. Bekijk onze privacyverklaring en algemene voorwaarden.

  De juiste zoekwoorden

  Voordat er een goede SEO tekst geschreven kan worden is het belangrijk om een zoekwoordenonderzoek te doen. Door onderzoek te doen naar zoekwoorden waar veel op wordt gezocht kan de tekst zo geschreven worden dat er zoveel mogelijk verkeer wordt binnengehaald. Naast dit focus zoekwoord wordt er in een goede tekst ook rekening gehouden met andere relevante zoekwoorden, die voortkomen uit het zoekwoordenonderzoek.

  Correct taalgebruik

  Het algoritme van Google wordt met elke update slimmer en beter in staat om teksten te begrijpen. In de afgelopen jaren is het ook steeds belangrijker geworden om ook op juist taalgebruik te letten. Als er te veel spel- of taalfouten op de website staan kan dit een nadelig effect hebben op de website. Een automatisch gegenereerde tekst die puur is aangemaakt om wat tekst online te zetten zal het lang niet zo goed doen als een tekst geschreven door een SEO copywriter.

  Waarde voor de bezoeker

  Tegenwoordig is goed SEO copywriting niet alleen meer het spammen van zoveel mogelijk zoekwoorden in de tekst. Het teveel gebruiken van zoekwoorden kan worden gezien als over-optimalisatie en kan juist een nadelig effect hebben op de online vindbaarheid. Een tekst met een onjuist en overmatig gebruik van zoekwoorden is bovendien niet prettig voor de bezoeker van de website, wat de zoekmachines steeds beter begrijpen.

  SEO copywriting uitbesteden

  Ons team van SEO experts heeft jarenlange ervaring in linkbuilding. Binnen ons uitgebreide netwerk van publishers zoeken zij naar relevante, waardevolle links voor uw website.