Gratis offerte voor linkbuilding

Het label Drivethrudigital.nl houdt op met bestaan. Via ons nieuwe label Aspenmediahouse.nl ontzorgen wij jou en jullie klanten volledig met een op maat gemaakte linkbuildstrategie om de top van de zoekresultaten te behalen.

Wat is linkbuilding?

Google werd eind jaren 90 de meest gebruikte zoekmachine omdat het, beter dan andere zoekmachines, in staat was de juiste pagina’s te laten zien voor de juiste zoekterm. Google was de eerste zoekmachine die backlinks van externe sites verwerkte in het algoritme. Elke link naar een website wordt gezien als een stem, hoe meer stemmen hoe hoger de positie in Google. Dankzij inkomende links neemt de waarde van je pagina’s voor Google toe. Zie een landingspagina als een reservoir van linkwaarde. Als jouw reservoir voller is dan die van concurrenten dan scoor je al snel hoger in Google. Naast het schrijven van goede content en de technische optimalisatie van je website is linkbuilding een van de belangrijkste factoren om te stijgen in Google.

linkbuilding

link builden anno 2021

Ook in 2021 is de autoriteit van inkomende links nog altijd onmisbaar. Zonder de juiste backlinks is het in 2021 onmogelijk om goed te scoren in Google. Door diverse updates aan het algoritme van de zoekmachine is het belangrijker dan ooit om aan kwalitatieve linkbuilding te doen. Links spammen op niet relevante websites zal geen positief effect hebben op de posities. Met een gevarieerd backlinkprofiel waarbij er goed na wordt gedacht over de verdeling van links en variatie in anchorteksten kunnen er goede resultaten worden behaald.

Linkbuilding uitbesteden

Ons team van linkbuilding experts kan voor elke website een goed backlinkprofiel neerzetten. Drive Thru Digital beschikt over een uniek publicatienetwerk, met meer dan 250.000 publicatiemogelijkheden. Binnen elke branche kunnen we kwalitatief goede links plaatsen op relevante websites. Wij denken mee over linkbuilding uitbesteden en zetten de links uit naar publishers binnen ons uitgebreide netwerk.