Linkbuilding uitbesteden

Organisch verkeer uit Google en andere zoekmachines is tegenwoordig voor veel websites een van de belangrijkste verkeersbronnen. Om beter gevonden te worden in de zoekmachines is het belangrijk dat de site goed geoptimaliseerd is voor de zoekmachines, dit proces wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie (SEO) genoemd. Een van de belangrijkste factoren om beter gevonden te worden is de kwaliteit en kwantiteit van links naar je website. Het verkrijgen van deze backlinks naar de site wordt linkbuilding genoemd. Het is mogelijk om zelf aan linkbuilding te doen, maar voor veel bedrijven levert het veel meer op om linkbuilding uit te besteden. Op deze pagina beschrijven we waarom.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Vroeger was het prima te doen om zelf met linkbuilding aan de slag te gaan. Google is in de afgelopen jaren echter steeds beter geworden in het analyseren van links. Er zijn veel regels waar rekening mee gehouden moet worden en het wordt steeds complexer om het algoritme van Google goed te begrijpen. Waar het spammen van links op online forums in het verleden al snel een positief effect kon hebben zijn dit soort links vandaag de dag geen toegevoegde waarde meer voor een goed linkprofiel. Sterker nog, slechte links kunnen een negatief effect hebben op de rankings. Google deelde in het verleden penalties uit aan sites met veel onnatuurlijke links. Het is daarom belangrijk om relevante links te plaats. In onze linkbuilding strategie wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Onze experts houden rekening met het linkbuilding profiel van de website, waardoor de kans nihil is dat uw website een penalty krijgt. Op basis van de juiste zoekwoorden wordt er bovendien gelinkt met gevarieerde anchorteksten, wat een positief effect heeft op longtail verkeer naar de website.

Daarnaast is het essentieel om over een groot publicatienetwerk te beschikken. Hoe relevanter de links, hoe waardevoller de waarde die wordt doorgegeven. Omdat DriveThru Digital over een enorm publicatienetwerk beschikt kunnen we altijd relevante websites vinden. We besteden veel tijd in het opbouwen en onderhouden van dit netwerk, waardoor we efficiënt kunnen werken.

Voordelen linkbuilding uitbesteden

De juiste strategie Voordat de eerste links geplaatst worden is het belangrijk om de juiste linkbuilding strategie te bespreken. Als jij ons jouw keywords en bestemmingspagina’s aanlevert zoeken wij de meest relevante platformen erbij vanaf waar wij links plaatsen met een natuurlijke variatie in anchorteksten (een goede verdeling van commerciële zoektermen, branded anchorteksten, variaties hiervan en synoniemen). Daarnaast kunnen wij ook samen met jou de diepte in gaan om een optimale linkbuild strategie op te zetten Profiteer van het publicatienetwerk van DriveThru Digital DriveThru Digital is al jarenlang actief als linkbuilding agency. In de loop van de jaren hebben we een uniek publicatienetwerk opgebouwd. Inmiddels zijn er meer dan 250.000 titels binnen ons publicatienetwerk, waarmee we het grootste online medianetwerk binnen de Benelux hebben. Voor alle branches hebben we relevante publishers verzameld. Onze medewerkers onderhouden actief contact met alle uitgevers en zorgen dat jouw link goed geplaatst is. Als de link online staat controleert onze R-CAT software continu of de publicatie goed staat en er geen aanpassingen worden gemaakt aan de link. Zo weten we zeker dat geplaatste links de waarde behouden. Een goed linkprofiel Als je zelf aan de slag gaat met linkbuilding heb je minder keuze uit publicaties, waardoor het lastig kan zijn om een goed linkprofiel op te bouwen. Voor alle branches hebben wij veel relevante links, die echte waarde toevoegen aan het domein van de website. Bovendien weten onze linkbuilding experts hoe ze moeten variëren in de anchorteksten, zodat het linkprofiel op een natuurlijke wijze wordt opgebouwd. Wij plaatsen links op blogs en andere websites die relevant zijn voor jouw website en veel waarde doorgeven. Onze specialisten bouwen het juiste linkprofiel, zowel qua kwaliteit als kwantiteit.

Onze specialisten

De specialisten van DriveThru zijn stuk voor stuk ware SEO-specialisten. De online wereld verandert snel en Google is daar absoluut geen uitzondering op. Er worden veelvuldig updates doorgevoerd, die een grote impact kunnen hebben op de posities. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van deze veranderingen en kunnen hier direct op inspelen.

Linkbuilding pakketten

Gevarieerd backlinkprofiel is goed voor een betere positie in Google.

Brons

20 links

in een natuurlijke
verdeling om een
gevarieerd backlinkprofiel
op te bouwen.

199,-

Per maand

Meest gekozen

Zilver

30 links

in een natuurlijke
verdeling om een
gevarieerd backlinkprofiel
op te bouwen.

299,-

Per maand

Goud

40 links

in een natuurlijke
verdeling om een
gevarieerd backlinkprofiel
op te bouwen.

399,-

Per maand

Platina

Maatwerk

Samen met onze
specialisten kijken we
naar de beste
verdeling in ons
publicatienetwerk om
jouw backlinkprofiel
op te bouwen.

Maandelijks opzegbaar Maandelijks opzegbaar. Wijzigingen onder voorbehoud. Vraag naar de voorwaarden.

Profiteer ook van het beste in digital marketing

DriveThru zorgt voor de beste vindbaarheid! We vertellen je graag wat DriveThru voor jou kan betekenen!

  • Online zichtbaarheid
  • Meer omzet
  • De beste vindbaarheid

Neem contact met ons op

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]